YogaMind

Voor Yoga en Mindfulness lessen.Mijn naam is Irma Snoek. Vanaf 1995 heb ik sportlessen verzorgd binnen een sportschool in verschillende disciplines. Om beter te kunnen begrijpen wat sport met iemand doet en wat iemand voelt,  zocht ik naar verdieping in mijn lessen.  Dit heb ik gevonden in de yoga.  Begin 2015 ben ik de basisopleiding voor Hatha yogadocent gaan volgen. Deze opleiding heb ik uitgebreid met Mindfit trainer, Ademhalingstechnieken, Senioren/Stoelyoga, Zwangerschapsyoga, Yin-Yoga en Yoga Nidra. Vanaf januari 2016 ben ik yogalessen in Emmeloord en Nagele gaan geven. In september 2021 heb ik mijn Master Yogadocent behaald bij Raja Yogaopleiding Nederland, Annemiek Latour.  Een prachtige erkenning van het docentschap.

Yoga is een onderdeel van mijn leven geworden, het is niet meer weg te denken. Het  geeft mij bewustwording, rust en verbinding met mijn lichaam en geest. Dit wil ik graag doorgeven. Yoga leert je meer over jezelf en jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Je leert je grenzen bepalen. Ik geniet intens van het geven van yogalessen. In mijn lessen mag je er zijn, zijn wie je bent !  Mijn lessen geef ik met een nuchtere kijk op yoga, niet te ingewikkeld. De lessen gaan over focus, flexibiliteit en ontspanning. 

Vanaf september 2022 geef ik de yogalessen in mijn eigen studio aan het Voorhof 2c te Nagele. Een fijne plek waar iedereen zich thuis mag voelen. 

Ik geloof dat als iedereen yoga doet, we wereldvrede kunnen bereiken