YogaMind

Voor Yoga en Mindfulness lessen.Lesrooster:


Maandagavond:

Hatha yoga                                   : 19:00-20:15

Yoga voor mannen                   : 20:30-21:45


Woensdagavond:

Hatha yoga                                  : 19:00-20:15

Hatha Yoga                                   : 20:30-21:45


Vrijdagmorgen:

Senioren/stoelyoga                 : 08:45-10.00

Hatha yoga                                   : 10:30-11:45


De lessen worden gegeven in MFC het Rietveld, Ring 19 te Nagele ( zaal 1 ).


Algemene informatie :

Een eerste proefles is gratis zodat je kennis kunt maken met mij en mijn stijl van lesgeven. Als de les je bevalt, betaal je tot het einde van het seizoen € 9,25 per les. De lessen worden het hele jaar door gegeven met uitzondering van de schoolvakanties.

 

Ben je een keer verhinderd op je vaste lesavond, kun je de les altijd op een ander, voor jou geschikt moment, inhalen. Dit wel graag in overleg. De lessen kun je inhalen tijdens het lopende seizoen.

 

Op verzoek, kan de betaling na langer dan 2 weken wegens ziekte of bijzondere omstandigheden worden opgeschort. Indien je je lessen wilt stoppen geldt er een opzegtermijn van 2 weken.

 

In mijn studio zijn voldoende matten, dekens en kussens aanwezig, maar je mag natuurlijk je eigen yogamat meenemen. Draag makkelijk zittende kleding, eet niet teveel  voor je les en drink na afloop van de les voldoende water. Dit bevordert het afvoeren van afvalstoffen. 


Workshops :

Naast het vaste lesrooster zijn er regelmatig workshops waar aan deelgenomen kan worden.  De tijden van deze workshops zijn niet in dit lesrooster opgenomen, maar zullen op zowel Facebook als onder het kopje "Workshops" bekend worden gemaakt. 


Privé lessen :

Het is mogelijk om alleen of met 2 personen privé yoga te volgen. De lessen worden gegeven in de yoga studio, maar ook op locatie. 

Daarnaast is Yoga op locatie thuis of op het bedrijf samen met collega’s mogelijk.

 Neem voor informatie over de mogelijkheden en tarieven, contact op met YogaMind.